lunes, 3 de noviembre de 2008

ENQUESTA DE VALORACIÓ DELS POLÍGONS INDUSTRIALS DE SENTMENAT



ENQUESTA DE VALORACIÓ DELS POLÍGONS INDUSTRIALS DE SENTMENAT


La Comissió Gestora de l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Sentmenat va acordar de cara a la seva futura constitució portar a terme una tasca de divulgació de la futura entitat. Per això van considerar necessari determinar quina valoració actual en fa el món empresarial de Sentmenat dels polígons industrials on despleguen la seva activitat.

Per a l’elaboració d’aquest qüestionari es va partir d’una enquesta de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya entitat que ha col·laborat en la confecció de la mateixa, incorporant-ne les aportacions que els membres de la Comissió en van considerar necessàries.



OBJECTIUS DE L’ESTUDI

Valorar l’estat actual del parc empresarial de Sentmenat en termes de qualitat per esbrinar quins aspectes caldria millorar o potenciar, a partir de la valoració que han fet les empreses ubicades en el mateix pel que fa a les infraestructures i a la dotació de serveis del parc (accessibilitat, manteniment, seguretat, serveis, recollida de residus, relacions amb les administracions).



METODOLOGIA

Aquest qüestionari s’ha elaborat repartint a les empreses com a font de dades per realitzar l’estudi. S’ha enviat una carta per part de la Comissió Gestora de l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Sentmenat per informar-les sobre la realització de l’enquesta i el posterior estudi. El qüestionari s’ha enviat, a través de l’Ajuntament, per fax i per e-mail i ha estat retornat per la via que es desitgés. En principi les empreses disposaven d’uns dies per omplir-lo fins que el retornaven omplert via e-mail o via fax. De les 313 empreses a les que se’ls hi ha enviat l’enquesta 42 han col·laborat retornant el qüestionari omplert.

RESULTATS:
1-.VALORACIÓ D’ELEMENTS DEL POLÍGON O DE LA LOCALITZACIÓ. ASSENYALI A CONTINUACIÓ AMB UNA CREU ELS TRES ELEMENTS QUE CONSIDERA QUE NECESSITEN MILLORAR-SE PREFERENTMENT DEL SEU POLÍGON O LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL.


2-.VALORACIÓ DE MOBILITAT DEL POLÍGON O DE LA LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL. ASSENYALI A CONTINUACIÓ AMB UNA CREU ELS DOS ELEMENTS QUE CONSIDERA QUE NECESSITEN MILLORAR-SE PREFERENTMENT DEL SEU POLÍGON O LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL .


3-.VALORACIÓ DE SERVEIS DEL POLÍGON O DE LA LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL. ASSENYALIN A CONTINUACIÓ AMB UNA CREU ELS DOS SERVEIS QUE CONSIDERA QUE NECESSITEN MILLORAR-SE PREFERENTMENT DEL SEU POLÍGON O LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL.


4-.VALORACIÓ DE SERVEIS A LES EMPRESES DEL POLÍGON O DE LA LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL. ASSENYALIN A CONTINUACIÓ AMB UNA CREU ELS DOS SERVEIS QUE CONSIDERARIA D’INTERÈS PER AL SEU POLÍGON O LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL .


5-.VALORACIÓ DE SERVEIS A LES PERSONES DEL POLÍGON O DE LA LOCALITZACIÓ INDUSTRIA. ASSENYALIN A CONTINUACIÓ AMB UNA CREU ELS DOS SERVEIS QUE CONSIDERARIA D’INTERÈS PER AL SEU POLÍGON O LOCALITZACIÓ INDUSTRIAL .


6-.PREGUNTA: Creu que una associació que representés a tots els empresaris i polígons de Sentmenat és ...


7-. PREGUNTA: Segons Vostè, una associació d’empresaris que representés als polígons i resta d’empreses de Sentmenat hauria d’assumir el següent paper:



8-.PREGUNTA: Assenyali amb una creu els tres serveis cap a les empreses que segons el seu parer una associació d’empresaris dels polígons industrials i d’empreses de Sentmenat hauria de poder gestionar.


9-.PREGUNTA: Assenyali amb una creu quins tipus de fonts utilitza per a la contractació dels seus treballadors.

No hay comentarios: